› 
Blog   ›   Pierderea în greutate   ›   Cu noi nu trebuie să-ți fie teamă de cure de slăbit

Kategórie

Cu noi nu trebuie să-ți fie teamă de cure de slăbit

Filtr

Nu toată lumea trebuie să se teamă de Halloween și cu siguranță nu de cure de slăbit. Cu noi pierderea kilogramelor în plus este foarte ușoară. Și pentru ca slăbitul să fie și mai ușor, îți prezentăm doza noastră de inspirație de toamnă pentru rețete keto cu dovleac în rolul principal. Fie că iubești acest ingredient clasic portocaliu de toamnă, fie că ți-au rămas acasă resturi de la activități de toamnă cu dovleac, avem câteva rețete de delicatese sănătoase și gustoase pe care le poți include în meniul tău de slăbit. Sau poți bucura cu ele invitații în cadrul unei petreceri tematice de Halloween.

Supă cremă de dovleac

Această supă de culoarea toamnei încălzește nu doar sufletul, ci și papilele gustative. În plus, se pregătește cu adevărat ușor. Avem nevoie de:

Tăiem dovleacul în jumătate, îl curățăm și îl coacem la cuptor. Lăsăm să se răcească puțin și apoi îl mixăm. Adăugăm o porție de supă dietetică cu aromă de legume sau brânză. Adăugăm apă. Câtă apă folosim depinde doar de cât de groasă ne place supa. Și astfel, ia naștere o delicatesă cremoasă cu o doză de vitamine.

Amestec de dovleac și carne de curcan

Merită menționat și acest fel de mâncare delicioasă, de care te poți bucura nu doar ca o alegere sănătoasă în timpul dietei, ci și ca o opțiune excelentă pentru prânz sau cină pentru întreaga familie. Pentru pregătire avem nevoie de următoarele ingrediente:

  •  2 linguri ulei de măsline
  • 120 g ceapă
  •  360 g carne de curcan măcinată
  •  600 g dovleac hokkaido 
  •  3 căței de usturoi
  • 120 g smântână lichidă 
  • 75 g spanac baby
  • sare
  • piper

Într-o tigaie mai mare încingem uleiul de măsline și adăugăm ceapa tocată mărunt cu puțină sare. Imediat după ce ceapa își schimbă ușor culoarea, adăugăm carnea de curcan măcinată, pe care o rupem în bucăți mai mici cu o lingură de lemn și prăjim scurt.

Adăugăm în amestec dovleacul curățat și tăiat în bucăți de cca 1 cm. Amestecăm din când în când, lăsăm pe foc câteva minute și la final adăugăm usturoiul tocat.

Condimentăm cu sare, piper, adăugăm smântâna, amestecăm din nou și lăsăm pe foc timp de aproximativ 15 minute până când dovleacul este moale. Depinde de mărimea bucăților de dovleac. Apoi mai adăugăm doar spanac baby.

Peste amestecul cald putem presăra brânză rasă, care se va întinde frumos.

Dovleac copt

Îl putem savura ca mâncare delicioasă sau ca garnitură dietetică excelentă cu pește sau carne. Ne trebuie:

  • 1 dovleac mic
  • 4 linguri ulei de măsline
  • condimente în funcție de preferințe
  • sare și piper

Încălzim cuptorul la 180 °C și tapetăm tava cu hârtie de copt. Spălăm dovleacul, îl tăiem în jumătate, curățăm și tăiem în felii mici. Apoi stropim cu ulei de măsline într-un castron, adăugăm sare și piper după gust și adăugăm condimentele preferate.

Întindem dovleacul pe tavă, întoarcem după 15 minute și mai coacem încă 10-15 minute. După coacere, putem presăra ierburi proaspete.

Dacă îți plac cartofii prăjiți cu maioneză, alege o variantă mai sănătoasă, cum ar fi iaurtul simplu. Silueta ta îți va mulțumi cu siguranță. 🙂

 

Cremă tartinabilă din dovleac

Această delicatesă o putem întinde pe pâinea noastră cu proteine și astfel avem o gustare sănătoasă nu doar pentru petrecerea de Halloween. Pentru pregătirea cremei tartinabile avem nevoie de:

  • 250 g dovleac ras fin
  • 1/2 cățel de usturoi
  • 1 lingură ghee
  • puțin chimen, sare, ardei iute 
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 3 linguri de ulei (de dovleac, măsline...)

Prăjim dovleacul în ghee, după un timp adăugăm usturoiul presat, chimen, sare și bucăți de ardei iute. Imediat ce dovleacul se înmoaie, adăugăm zeama de lămâie și amestecăm până la omogenizare. La sfârșit adăugăm uleiul și amestecăm.

Brioșe înfricoșătoare de ciocolată

Cu noi, poți să uiți de frica de a te îngrășa din deserturi și să te bucuri de plăcerea ta dulce fără regrete. În plus, pregătirea durează doar câteva minute. Amestecăm într-o cană 1 lingură (35 g - 70 ml) de amestec de Chia Shake Muffin cu 70 ml lapte semi-degresat. Adăugăm 2 pătrățele de ciocolată neagră. Dăm la cuptorul cu microunde pentru 2 minute. Dacă vrem să redăm brioșelor o atmosferă de Halloween, le putem decora cu ornamente înfricoșătoare.

Sperăm că îți plac rețetele noastre simple și că ai câștigat o nouă inspirație pentru pierderea în greutate. Dacă te hotărăști să gătești unele dintre aceste rețete, nu ezita să le arăți pe Facebook sau Instagram și să etichetezi profilul nostru. Vom fi bucuroși să le distribuim.

−30 %
Vezi produsul

Shake dietetic mare

225 lei

(11 recenzii de la clienți)
−15 %
Vezi produsul

Clătite proteice

85 lei

(9 recenzii de la clienți)
−15 %
Vezi produsul

Budincă de Chia

85 lei

(10 recenzii de la clienți)
Nou
−13 %
Vezi produsul

Cafeaua instant cappucino 3in1

69,90 lei

cogmagnifiermenucross-circle