Dieta ketogenică

O dietă bazată pe consumul de alimente bogate în proteine dar cu conținut redus de carbohidrați.

Dieta ketogenică se bazează pe consumul de proteine ​​și restricția de carbohidrați. Cu o dietă ketogenică, organismul ajunge de la un deficit de carbohidrați la o stare numită cetoză. Corpul preia energia necesară din depozitele de grăsime și slăbește mai repede.

Carbohidrații și zaharurile trebuie menținute la minimum în timpul dietei ketogenice. Doar o cantitate mică de carbohidrați este permisă în dieta ketogenică. Nu trebuie administrate mai mult de 40 g de carbohidrați pe zi pentru a menține corpul în cetoză. Cu o dietă ketogenică, se recomandă să consumați 5 porții mai mici de alimente. Cetoza complet funcțională apare după 2-3 zile. Pentru dieta  ketogenică, este important să beți lichide neîndulcite.

De ce să alegeți o dietă ketogenică?

Cum puteți atinge starea de cetoză

În primele 2 săptămâni, cel mai bine este să mâncați doar alimente dietetice Chia Shake de 5 ori pe zi. Puteți alege dintre supe, terciuri, cocktailuri, clătite sau omlete, cu arome diferite. Mai târziu, puteți adăuga la meniu legume și grăsimi sănătoase conținute de exemplu în avocado, nuci etc. Dar întotdeauna în cantități mici.

Cu ajutorul dietelor eficiente de la Chia Shake, nu mai trebuie să vă înfometați sau să faceți antrenamente. Puteți mânca de 5 ori pe zi. Mesele dietetice Chia Shake înlocuiesc pe deplin dieta obișnuită. Sunt bogate în proteine, fibre, minerale și vitamine. Semințele de chia saturează în mod suplimentar și furnizează acizi grași omega-3 sănătoși.

Proteinele din alimentele dietetice Chia Shake vor menține masa musculară și vor reduce, în mod preferențial, depozitele de grăsime.

Dieta keto cu Chia Shake

Produsele noastre înlocuiesc zahărul și carbohidrații cu proteine de calitate care alungă senzația de foame. Datorită dietei ketogenice de la Chia Shake nu mai trebuie neapărat să faceți mișcare sau să vă înfometați. Puteți consuma produsele proteice de la Chia Shake (Cocktail, Terci, Supe, Clătite) de până la 5 ori pe zi. Preparatele ketogenice Chia Shake pot înlocui pe deplin dieta obișnuită și sunt bogate în proteine și fibre, oferind de asemenea toate vitaminele și mineralele necesare. În plus, semințele de chia din produsele noastre vor satura, hidrata și furniza acizi grași omega-3 sănătoși.

Dieta Ketogenică – meniu

Ce să mâncați în timpul dietei ketogenice?

Cât timp ar trebui să urmați o dietă ketogenică?

 

Dieta Ketogenică Chia Shake funcționează în trei faze:

  • faza 1: Slăbiți repede și foarte mult (6 – 8 săptămâni)
  • faza 2: Slăbiți câteva kilograme (4 – 6 săptămâni)
  • faza 3: Întreținere (4 săptămâni)

Pachete pentru dieta ketogenică

 

Feluri de mâncare ketogenice

–10%
Nou
89 lei