Dieta ketogenică

Este o dietă bazată pe consumul de alimente bogate în proteine dar cu conținut redus de carbohidrați.

Dieta ketogenică se bazează pe consumul de proteine ​​și restricția de carbohidrați. În cadrul dietei keto, organismul ajunge de la un deficit de carbohidrați, la așa-numita stare de cetoză. Corpul preia energia necesară din depozitele de grăsime și astfel slăbește mai repede.

Carbohidrații și zaharurile trebuie menținute la minimum în timpul dietei keto. Doar o cantitate mică de carbohidrați este permisă în cardul acestui tip de dietă. Nu trebuie administrate mai mult de 40 g de carbohidrați pe zi pentru a menține corpul în cetoză. Urmând această dietă, este recomandat consumul a 5 porții mai mici de alimente. Cetoza complet funcțională apare după 2-3 zile. Lichidele neîndulcite sunt foarte importante în dieta ketogenică.

De ce să alegeți dieta ketogenică?

Cum puteți atinge starea de cetoză

În primele 2 săptămâni, cel mai bine este să mâncați doar alimente dietetice Chia Shake, de 5 ori pe zi. Puteți alege dintre diferitele supe, terciuri, cocktailuri, clătite sau omlete, cu diverse arome. Mai târziu, puteți adăuga la meniu legume și grăsimi sănătoase conținute de exemplu de avocado, nuci etc. Dar întotdeauna în cantități mici.

Cu ajutorul produselor eficiente dietetice de la Chia Shake, nu mai trebuie să vă înfometați sau urmați antrenamente extenuante. Puteți mânca de 5 ori pe zi. Mesele dietetice Chia Shake înlocuiesc pe deplin dieta obișnuită. Sunt bogate în proteine, fibre, minerale și vitamine. Semințele de chia saturează în mod suplimentar și furnizează acizi grași omega-3 sănătoși.

Proteinele din alimentele dietetice Chia Shake mențin masa musculară și ajută la reducerea preferențială a depozitelor de grăsime.

Dieta keto cu Chia Shake

Produsele noastre înlocuiesc zahărul și carbohidrații cu proteine de calitate, care alungă senzația de foame. Datorită dietei keto de la Chia Shake nu va mai fi absolut necesar să faceți mișcare și nici să vă înfometați. Puteți consuma produsele proteice de la Chia Shake (Cocktail, Terci, Supe, Clătite) de cel mult 5 ori pe zi. Preparatele keto Chia Shake pot înlocui pe deplin dieta obișnuită și sunt bogate în proteine și fibre, oferind de asemenea toate vitaminele și mineralele necesare. În plus, semințele de chia din produsele noastre vor satura, hidrata și furniza organismului acizii grași sănătoși omega-3.

Dieta Ketogenică – meniu

Ce puteți consuma în timpul dietei keto?

Cât timp trebuie să urmați dieta ketogenică?

 

Dieta Ketogenică Chia Shake este împărțită în trei faze:

  • faza 1: Slăbiți repede și foarte mult (6 – 8 săptămâni)
  • faza 2: Slăbiți câteva kilograme (4 – 6 săptămâni)
  • faza 3: Întreținere (4 săptămâni)

Pachete pentru dieta ketogenică

 

Feluri de mâncare ketogenice