Dieta low-carb
Dieta bazată pe aportul alimentar sărac în carbohidrați și zaharuri.

Dieta bazată pe aportul alimentar sărac în carbohidrați și zaharuri.
Cerealele, zaharurile și produsele care le conțin sunt complet excluse din dietă: cartofii, dulciurile, fructele, pastele, orezul, alcoolul, siropuri etc. Carnea, ouăle, produsele lactate și legumele sunt permise datorită proteinelor și fibrelor. Produsele dietetice Chia Shake, care au un conținut ridicat de proteine, un conținut echilibrat de vitamine și minerale și un conținut redus de carbohidrați, sunt produse adecvate acestui tip de dietă.
Dacă optați pentru o dietă low-carb, dieta dumneavoastră se va axa pe un consum ridicat de proteine și grăsimi și un consum scăzut de carbohidrați (40-50 g carbohidrați pe zi). Corpul tău intră într-o stare de cetoză, începând să obțină energie din depozitele de grăsimi ale corpului. Ca urmare, veți începe să slăbiți rapid.
Dieta cu conținut scăzut de carbohidrați nu trebuie să dureze mai mult de 8 săptămâni. Se recomandă apoi revenirea la o dietă normală, dar totuși sănătoasă și echilibrată pentru a evita efectul de yo-yo.
Este important să beți multe lichide și să asigurați un aport constant de minerale (magenziu, zinc, potasiu, sodiu, seleniu).
Omletă; Terci dietetic Chia Shake; Brânză de vaci; Brânză de vaci cu arpagic și ou; Friptură de vită cu ridichii și spanac; Șuncă de curcan și legume.
Cocktail dietetic Chia Shake; Iaurt și semințe de chia; Brânză de vaci și avocado.
Dovlecel copt cu carne de vită; Omletă dietetică Chia Shake; Supă dietetică Chia Shake; Pește la cuptor cu salată de legume.
Cocktail dietetic Chia Shake; Brioșă cu Chia.
Supă dietetică Chia Shake; Supă de pește; Carne de curcan la grătar, Legume înăbușite.
Produse dietetice Chia Shake. Carne: vițel, carne de vită, miel, vânat, păsări de curte, iepure, pește; carne de porc și carne de oaie (într-o cantitate mică); ouă, produse lactate, tofu. Nuci. Ulei de cocos, in, arahide, măsline, avocado. Legume: salată, spanac, varză, conopidă, broccoli, morcovi, țelină, sparanghel, praz, ridichii, castraveți, dovlecei, avocado.
Cereale, porumb, cușcuș, cartofi, orez, linte, fasole, zahăr, delicatese sărate, miere, banane, mango, pere, fructe uscate, cartofi dulci, sfeclă roșie, bere, alcool.