Produsele noastre

Puteți alege cocktail-uri pentru dietă, terciuri, clătite, brioșe, supe… etc.

Cocktail-uri pentru dietă

Cocktailul dietetic Chia Shake este conceput în așa fel încât să îți ajute corpul să descompună grăsimile fără a fi nevoie de mișcare ori de înfometare, datorită conținutului ridicat de proteine și al conținutului scăzut de carbohidrați. Vă veți simți sătui timp de  3–5 ore. Înlocuiți una sau două mese zilnice cu cocktailurile noastre. Puteți alege dintre multiplele arome delicioase. Începeți dieta keto de astăzi.

Mese dietetice

Puteți alege dintr-un număr mare de feluri de mâncare potrivite dietei keto. Puteți alege supe, omlete, budinci, terciuri și clătite. Toate alimentele dietetice sunt bogate în proteine și fibre dar sărace în carbohidrați, grăsimi și zaharuri. Veți atinge starea de cetoză cu aceste alimente dietetice. Pierderea în greutate este acum mai ușoară!

Pachete pentru dietă.

Pachetele conțin o combinație a tuturor produselor dietetice.

Pachetele dietetice au un preț redus și sunt concepute pentru a da cele mai rapide rezultate. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la alimentație, veți primi un plan de dietă și un cadou gratuit cu fiecare pachet. Puteți servi cocktailuri delicioase, clătite pufoase, budincă proaspătă și alte feluri de mâncare delicioase. Potrivite pentru următoarele diete:  ketogenică, proteică, low carb și Atkins.

Produse pentru fitness

Indiferent de cât de mult vă veți antrena, nu veți reuși fără o alimentație corectă.  Pentru o regenerare rapidă după antrenament corpul are nevoie de mâncare cu un conținut potrivit de proteine, grăsimi și carbohidrați. Nu numai proteinele, ci și carbohidrații, care furnizează energie, joacă un rol important în sport. Chia Shake Optimal este un înlocuitor de masă pentru persoanele care au o viață activă. Cocktailul conține proteine ​​WPC din zer, carbohidrați lenți din orez și acizi grași omega-3 sănătoși din semințe de chia, vitamine și minerale. Se prepară într-un minut – amestecați doar cu lapte sau apă. Vă puteți delecta cu Chia Shake Optimal în mai multe arome: banane, căpșuni și ciocolată.

Înlocuitori de mese

Clătite proteice și budinci

Unt de proteine

59 lei
59 lei
59 lei

Produse vegane

Acum vă oferim Chia Shake și în variantă vegană. În cocktailul vegan veți găsi proteine din orez și migdale, toate vitaminele și mineralele, inclusiv B12.

A fi vegan este o provocare – în special când trebuie să obțineți toți nutrienții necesari din surse vegetale. Am dezvoltat pentru dumneavoastră un înlocuitor de masă vegan cu drepturi depline. Cu acest cocktail, veți obține nutrienții necesari, inclusiv vitamina B12, proteine ​​din migdale și proteine ​​din orez, grăsimi sănătoase din nucă de cocos și carbohidrați din orez cu absorbție lentă . Semințele de chia sunt o sursă de acizi grași omega-3 sănătoși. Chia Shake Vegan vă va oferi energie și hrană timp de 3 până la 5 ore. Puteți alege următoarele arome: banane, căpșuni și ciocolată.