Produsele noastre

Puteți alege dintre cocktail-uri dietetice, terciuri, clătite, brioșe, supe… etc.

Cocktailuri dietetice

Cocktailul dietetic Chia Shake este conceput astfel încât să ajute corpul să descompună grăsimile fără a fi nevoie de mișcare ori de înfometare, datorită conținutului ridicat de proteine și al conținutului scăzut de carbohidrați. Senzația de sațietate va dura timp de 3–5 ore. Înlocuiți una sau două mese zilnice cu cocktailurile noastre. Puteți alege dintr-o gamă largă de arome delicioase. Începeți dieta keto chiar astăzi.

Mese dietetice

Puteți alege dintr-o gamă largă de tipuri de mâncare, conform principiilor dietei keto. Puteți opta pentru supe, omlete, budinci, terciuri și clătite. Toate alimentele dietetice sunt bogate în proteine și fibre și sărace în carbohidrați, grăsimi și zaharuri. Datorită acestor alimente dietetice, puteți atinge cu ușurință starea de cetoză. Pierderea în greutate a devenit acum mult mai ușoară!

Pachete pentru dietă.

Pachetele conțin o combinație a tuturor produselor dietetice.

Pachetele dietetice au un preț redus și sunt concepute pentru a oferi rezultatele cele mai rapide. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la alimentație, veți primi un plan dietetic și un cadou gratuit împreună cu fiecare pachet. Puteți servi cocktailuri delicioase, clătite pufoase, budincă proaspătă precum și alte feluri delicioase de mâncare. Ideale pentru următoarele diete: keto, proteică, low carb și Atkins.

Produse pentru fitness

Indiferent de cât de mult vă veți antrena, nu veți reuși să obțineți corpul dorit fără o alimentație corectă. Pentru o regenerare rapidă după antrenament corpul are nevoie de mâncare cu un conținut adecvat de proteine, grăsimi și carbohidrați. Nu numai proteinele, ci și carbohidrații, care furnizează energie, joacă un rol important în regenerarea de după antrenament. Chia Shake Optimal este un înlocuitor al meselor ideal pentru persoanele ce duc o viață activă. Cocktailul conține proteine ​​WPC din zer, carbohidrați lenți din orez și acizi grași sănătoși omega-3 din semințe de chia, precum și vitamine și minerale. Se prepară într-un minut – trebuie doar să amestecați cu lapte sau apă. Vă puteți delecta cu Chia Shake Optimal, disponibil în mai multe arome: banane, căpșuni și ciocolată.

Înlocuitori pentru mese

Clătite proteice și budinci

Unt de proteine

59 lei
59 lei
Stoc epuizat
59 lei

Produse vegan

Vă oferim acum și Chia Shake în variantă vegan. În cocktailul vegan veți găsi proteine din orez și migdale, precum și toate vitaminele și mineralele, inclusiv B12.

A fi vegan este o provocare – în special atunci când trebuie să obțineți toți nutrienții necesari din surse vegetale. Am creat pentru dumneavoastră un înlocuitor, în adevăratul sens al cuvântului vegan, pentru orice masă. Cu acest cocktail, veți obține nutrienții necesari, inclusiv vitamina B12, proteine ​​din migdale și proteine ​​din orez, grăsimi sănătoase din nucă de cocos și carbohidrați din orez cu absorbție lentă . Semințele de chia sunt o sursă de acizi grași sănătoși omega-3. Chia Shake Vegan vă va oferi energie și sațietate timp de 3 până la 5 ore. Puteți alege dintre următoarele arome: banane, căpșuni și ciocolată.