Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Ce este Chia Shake?

Chia Shake este o masă nutritivă completă. Chia Shake conține toate proteinele, carbohidrații, grăsimile, vitaminele și mineralele necesare organismului. În produsele noastre folosim doar ingrediente de calitate – semințe de chia, terci de orez și proteine din zer.

Pot să folosesc Chia Shake în timpul sarcinii sau când alăptez?

Da. Chia Shake nu conține ingrediente care nu trebuie consumate în timpul sarcinii sau alăptării.

Cum se prepară Chia Shake?

Se amestecă 1-2 lingurițe cu 0,25 – 0,5 l lapte / apă. Chia Shake este mult mai gustos dacă este preparat cu lapte obișnuit / lapte vegetal.

Ce înlocuiește Chia Shake?

Chia Shake poate fi servit în loc de mic dejun, prânz sau cină.

Ce gust are Chia Shake?

Dacă Chia Shake este preparat cu lapte, obțineți o băutură dulce cu lapte + aromă de ciocolată, banană sau căpșuni. Cu apă, Chia Shake este mai proaspăt și mai puțin dulce.

Care este compoziția?

Ingredientele principale sunt: orez, proteine din zer, proteină din orez + migdale (vegan), semințe de Chia, vitamine și minerale.

Este Chia Shake un produs vegetarian?

Sunt vegetariene următoarele produse: cocktailurile dietetice, terciurile dietetice, supe dietetice, Chia Shake Optimal, Chia Shake Vegan.

Nu sunt vegetariene următoarele produse: budinca Chia (gelatină), piure de proteine – legume – pui (proteine de pui), omletă (ouă).

Chia Shake conține gluten?

Nu, toate produsele noastre sunt fără gluten.

Este Chia Shake un produs sățios?

Da, Chia Shake oferă sațietate corpului timp de câteva ore, deoarece conține semințe de Chia ce creează un efect de budincă.

Chia Shake conține GMO?

Chia Shake nu conține GMO-uri.

Cât de des pot servi un Chia Shake?

Chia Shake este conceput ca un înlocuitor alimentar complet, așadar puteți consuma Chia Shake de mai multe ori pe zi. Vă recomandăm să înlocuiți încă de la început 2 până la 3 feluri de mâncare, astfel încât corpul dumneavoastră să se obișnuiască cu acest produs. Apoi, puteți înlocui dieta pe tot parcursul zilei cu produse Chia Shake.

Este Chia Shake adecvat pentru copii?

Da, Chia Shake poate fi consumat de copii cu vârstă de peste 2 ani.