› 
Dieta Atkins

Dieta Atkins

În timpul dietei Atkins, puteți consuma produsele noastre deoarece acestea sunt bogate în proteine ​​și sărace în carbohidrați.

Dieta Atkins funcționează cu un aport ridicat de proteine. Produsele Chia Shake sunt alimentele ideale – conțin o proporție mare de proteine, un conținut echilibrat de vitamine și minerale și prepararea lor este simplă și rapidă.

Schimbarea alimentației

Rezultate rapide

În ceea ce privește alimentele interzise,​această dietă interzice consumul de carbohidrați, în special cei sub formă zaharuri și făină albă. În timpul dietei, organismul intră într-o stare de cetoză și începe să ardă grăsimi. Datorită aportului de proteine, senzația de foame nu va exista iar pierderea în greutate va fi foarte rapidă.

Deși rezultatele vor fi rapide și izbitoare, nu este recomandat să urmați dieta Atkins pentru mai mult de 4 săptămâni. Această dietă este potrivită pentru femeile și bărbații sănătoși cu vârsta de peste 18 ani care doresc să obțină o pierdere rapidă în greutate.

1. Fazele dietei Atkins

Această fază durează aproximativ 2 săptămâni și în timpul acesteia apare cea mai mare pierdere în greutate. Aportul de carbohidrați nu trebuie să depășească 20 g pe zi. Este important să beți multe lichide ( în special apă ) și să faceți mișcare – cel puțin 20 de minute de mers pe jos zilnic.

Meniu

Mic dejun: Brânză de vacă; Terci dietetic Chia Shake; Omletă; Cârnați; Gustare: Clătite dietetice Chia Shake; Salată cu ulei de măsline; Prânz: Carne de pui sau curcan ; Omletă dietetică Chia Shake; Salată de vită cu legume; Supă dietetică Chia Shake; Gustare: Cocktail dietetic Chia Shake; Iaurt; Salată cu ton; Cină: Supă dietetică Chia Shake; Pește la grătar.

2. Fazele dietei Atkins

Această fază durează până la atingerea greutății dorite. Aportul de carbohidrați crește cu 5 grame pe zi. Puteți încorpora porții mici de nuci și legume ce conțin amidon. De asemenea, în această etapă este recomandată menținerea consumului de lichide și continuarea exercițiilor fizice.

Meniu

Mic dejun: Brânză de vaci; Clătite dietetice Chia Shake; Ou fiert cu legume; Șuncă și legume; Gustare: Ton și roșii; Shake dietetic Chia Shake; Iaurt; Prânz: Pui cu salată verde; Supă dietetică Chia Shake; Legume la grătar (dovlecei, ardei, roșii) cu tofu; Gustare: Cocktail dietetic Chia Shake; Salată de legume cu șuncă; Cină: Carne de curcan cu salată de legume; Omletă dietetică Chia Shake.

3. Fazele dietei Atkins

Această fază reprezintă pregătirea pentru sfârșitul dietei. Puteți crește aportul de carbohidrați cu încă 10 g pe zi. În această etapă, este important să găsiți cantitatea optimă de carbohidrați la care greutatea dumneavoastră să nu fluctueze.

Meniu

Mic dejun: Brânză de vaci; Iaurt; Un ou și o felie de pâine integrală; Brânză; Terci dietetic Chia Shake; Gustare: Omletă; Ouă fierte și castraveți; Pâine integrală și brânză; Cocktail dietetic Chia Shake; Prânz: Pește la grătar cu salată de legume; Supă dietetică Chia Shake; Friptură de curcan și cușcuș; Gustare: Cocktail dietetic Chia Shake; Brânză de vaci; Iaurt; Cină: Omletă dietetică Chia Shake; Carne de porc cu salată de legume; Salată de legume cu ou fiert.

4. Faza de încheiere.

Treceți la o dietă normală și în același timp folosiți experiența acumulată în timpul dietei – urmează monitorizarea aportului de carbohidrați. Exercițiile fizice și consumul lichidelor sunt foarte importante.

Puteți mânca orice în această etapă. Pentru un efect de durată, se recomandă reducerea glucidelor, în special a dulciurilor și a alimentelor cu conținut de făină.

Meritați tot ceea ce este mai bun

Satisfacția dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Vrem ca totul să decurgă rapid și eficient, pentru ca dvs. să puteți începe o nouă aventură și un nou stil de viață sănătos cât de poate de repede.

Plasați o comandă de peste 400 lei iar livrarea va fi gratuită.

Dacă produsele achiziționate nu sunt pe placul dumneavoastră, le puteți returna într-un termen de 14 zile de la data achiziției.

Ce putem consuma în cadrul Dietei Atkins – Alimentele permise

Carne: vițel, carne de vită, carne de porc, carne de oaie, vânat, carne de pasăre, iepure, pește; ou; produse lactate, tofu, produse dietetice Chia Shake, spanac, broccoli, castravete, avocado, nuci, cafea.

Ce putem consuma în cadrul Dietei Atkins – Alimente interzise

Zahăr, siropuri, dulciuri, banane, stafide, ananas, produse din făina de grâu, cereale, cartofi, orez, porumb, ketchup, băuturi zaharate, alcool.

Beneficii

  • Pierdere rapidă în greutate;
  • În timpul pierderii în greutate senzația de foame nu există;
  • Nu este necesară contorizarea caloriilor;
  • Exerciții fizice regulate;
  • Aveți mai multă energie;
  • Consum însemnat de lichide

Dezavantaje

  • Nu este recomandată pentru o perioadă lungă de timp (maxim 8 săptămâni);
  • Nu este potrivită pentru copii și persoane cu dizabilități;
  • Nu toată lumea poate tolera deficiența de carbohidrați

Pachete dietetice pentru dieta Atkins

−20 %
Vezi produsul

Dieta Atkins pentru o săptămână

309 lei

−29 %
Vezi produsul

Dieta Atkins pentru 2 săptămâni

535 lei

−37 %
Vezi produsul

Dieta Atkins pentru 4 săptămâni

920 lei

−39 %
Vezi produsul

Dieta Atkins pentru 8 săptămâni

1 725 lei

Diete

Puteți include produsele Chia Shake în următoarele diete.

Ardeți grăsimile fără a face mișcare

Slăbire fără înfometare

Schimbarea alimentației

Garantăm returul banilor

Magazin

Produse pentru dieta Atkins

−19 %
Vezi produsul

Shake dietetic

89 lei

(28 de recenzii de la clienți)
−10 %
Vezi produsul

Smoothie

97,90 lei

(6 recenzii de la clienți)
−15 %
Vezi produsul

Budincă de Chia

85 lei

(10 recenzii de la clienți)
−15 %
Vezi produsul

Clătite proteice

85 lei

(9 recenzii de la clienți)
Toate produsele dietetice
magnifiermenuchevron-down