› 
Blog   ›   Pierderea în greutate   ›   Modalități creative de a folosi ambalajele produselor dietetice Chia Shake

Kategórie

Modalități creative de a folosi ambalajele produselor dietetice Chia Shake

Filtr

Tocmai ai savurat ultimul produs dietetic și te gândești ce să faci cu ambalajul gol? Ne pasă de mediu și împreună cu tine dorim să oferim lucrurilor uzate o nouă șansă. De aceea, îți oferim câteva trucuri despre cum să folosești tuburile goale într-un mod distractiv și practic.

Datorită formei și a finisajului de calitate, acestea pot fi un mare ajutor în organizarea casei, dar și un material minunat pentru creații distractive și jocuri cu copiii. Astfel, te poți bucura de momentul tău creativ. 

Ai nevoie doar de câteva lucruri pentru punerea în practică a acestor idei: ambalaje goale de la produse dietetice Chia Shake, hârtie de împachetat, autocolante, bandă colorată sau folie autoadezivă. Imaginația nu are limite.

Organizarea bucătăriei și a casei

Cutii pentru alimente

Poți păstra leguminoase, nuci, alimente uscate sau batoanele noastre dietetice delicioase într-un recipient pe care îl decorezi și marchezi cu autocolantele corespunzătoare sau poți pur și simplu să scrii ce este înăuntru, pentru a avea alimentele frumos organizate.

Ustensile de bucătărie

Poți păstra la un loc linguri, clești, teluri de lemn și alte ustensile, doar decorezi ambalajul unuia din pachetele noastre dietetice cu motivele tale preferate și vei ști imediat unde să cauți ceea ce ai nevoie atunci când gătești.

Jocuri și dezvoltarea creativității copiilor

Copiilor le place să creeze, să se joace și să petreacă timp cu cei dragi. De aceea, avem mai multe idei pentru tine, cum să te bucuri împreună cu ei în timpul activităților de creativitate.

Organizarea jucăriilor și a obiectelor mici

În ambalajele folosite poți pune și obiecte mici, cum ar fi creioane, creioane colorate, jucării pentru copii, plastilină, cartonașe. Este suficient sa le decorați împreună cu copii cu bandă colorată sau să lipiți ilustrații pe ele după imaginația lor, și vei avea rapid organizatoare originale care economisesc spațiu în același timp. În acest fel, copiii dezvoltă cu siguranță o atitudine pozitivă față de curățenie. 🙂

Joc pentru dezvoltarea simțului tactil

Când ești la plimbare, adună diverse cadouri ale naturii, cum ar fi conuri de pin, ghinde, pietre și măceșe, apoi pune-le într-un tub de la produsele tale preferate Chia Shake. Copiii legați la ochi pot scoate apoi obiectele pe rând și pot ghici prin atingere ceea ce tocmai au scos.

Exersarea aruncărilor și a culorilor

Lipește ambalajele cu hârtie colorată, dacă nu ai hârtie mai mare de format A4, vei avea nevoie de mai multe și folosește mingi în aceleași culori ca și hârtia pe ambalaje. Astfel, tuburile se transformă brusc în coșuri în care copiii pot arunca mingi de aceeași culoare, exersând astfel atât aruncatul, cât și culorile în același timp.

Antrenarea abilităților motorii

Această activitate este excelentă pentru copiii mai mici. Pentru a o pregăti, vei avea nevoie de câteva bețișoare de la înghețată, acuarele și materialul ales pentru a decora tubul. Faci câteva găuri în capacul tubului de mărimea bețișoarelor de înghețată și apoi colorează cu acuarele. Copiii încearcă apoi să introducă bețele în găuri, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine.

Sperăm să vă distrați mult și să vă bucurați de reciclarea ambalajelor. Acum ai multe idei utile. Fii creativ și distrează-te!

−30 %
Vezi produsul

Shake dietetic mare

225 lei

(11 recenzii de la clienți)
−15 %
Vezi produsul

Clătite proteice

85 lei

(9 recenzii de la clienți)
−15 %
Vezi produsul

Budincă de Chia

85 lei

(10 recenzii de la clienți)
Nou
−13 %
Vezi produsul

Cafeaua instant cappucino 3in1

69,90 lei

cogmagnifiermenucross-circle