› 
Blog   ›   Pierderea în greutate   ›   Obiceiuri care ajută în timpul dietei keto

Kategórie

Obiceiuri care ajută în timpul dietei keto

Filtr

Creează-ți obiceiuri pentru a slăbi mai ușor cu Chia Shake

Să începi să slăbești și să perseverezi poate părea greu uneori. De aceea, îți prezentăm obiceiuri importante, care îți vor facilita drumul către silueta visată

Atenție la regularitate

Mâncarea în mod regulat de 5x pe zi, somnul și hidratarea ajută corpul să funcționeze corect, așadar la o digestie mai bună. Mâncarea digerată în mod eficient înseamnă că nu vor apărea kilograme în plus.

Notează-ți ce mănânci în timpul zilei și planifică-ți meniul

Notițele sunt foarte importante în timpul dietei, vei avea astfel o listă cu aportul caloric zilnic. Dacă vei respecta meniul pregătit corespunzător, nu vei avea pofte de gustări nerecomandate“, care presupun creșterea în greutate.

Cum ar trebui să arate un meniu?

Iată un exemplu de cină
  1. Supă dietetică Chia Shake de roșii cu puțină brânză rasă.
  2. Omletă Chia Shake cu dovlecei sau spanac sotate.
  3. Clătite dietetice Chia Shake cu 40 g smântână și Chia Shake Choconella.

După ce mănânci, bea un pahar cu apă. Seara poți bea o ceașcă de ceai Chia Shake Teatox de seară pentru slăbit și regenerarea organismulu.

Vrei să reduci timpul petrecut în bucătărie? Ți-am pregătit planuri dietetice complete pentrupână la 8 săptămâni, cu toate mâncărurile necesare pentru o dietă keto de succes

Alege-ți ajutoare eficiente pentru dieta ta

Pentru a persevera în drumul tău cu dieta keto, este bine să introduci în meniu alimente cu proporția corectă de proteine ​​și carbohidrați, ceea ce ajută la arderea mai bună a grăsimilor. De exemplu, mâncărurile noastre dietetice, cum ar omletele proteice, muffins, batoane dietetice sau clătitele delicioase, care ajută la alungarea poftei de dulce.

Fă-ți din mâncare un ritual

Bucură-te de fiecare masă. Fă-ți timp suficient, pentru a savura mâncarea cât mai mult și mai bine. Taie-ți pe omleta cu proteine avocado, roșii și busuioc proaspăt. Decorează terciul și clătitele dietetice cu fructe delicioase și alunele preferate.

Dar, înainte de toate, fii mândru de tine

De fiecare dată când te hotărăști pentru o schimbare, pornești într-o călătorie spre a deveni o persoană mai bună. Iar când începi cu adevărat și nu renunți în a încerca, schimbarea îți aduce rezultate. Tocmai aceasta este ceva, de ce trebuie să fii mândru

Îți dorim poftă bună și drum ușor spre silueta visată. 

−22 %
Vezi produsul

Pachet dietetic de vară

379 lei

(5 recenzii de la clienți)
−20 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru o săptămână

309 lei

(3 recenzii de la clienți)
−29 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 2 săptămâni

535 lei

(4 recenzii de la clienți)
−37 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 4 săptămâni

920 lei

(3 recenzii de la clienți)
cogmagnifiermenucross-circle