› 
Blog   ›   Pierderea în greutate   ›   Cele mai bune super-alimente pentru detoxifierea de primăvară

Kategórie

Cele mai bune super-alimente pentru detoxifierea de primăvară

Filtr

Am pregătit pentru tine un articol, în care vei găsi cele mai bune 7 super-alimente, cu ajutorul cărora, dieta și detoxifierea de primăvară vor fi mai eficiente. 

Cum funcționează detoxifierea organismului și de ce este atât de importantă pentru noi?

Secretul detoxifierii constă în primul rând în limitarea toxinelor – substanțelor nocive pentru organism. Corpul are propriul sistem de detoxifiere – în special ficatul, sistemul digestiv și rinichii. De aceea, este bine să sprijinim funcția acestor organe foarte importante.

Cunoaștem super-alimente foarte eficiente, pe care este important să le includem în dietă și care contribuie la o mai bună funcționare a proceselor de curățare și metabolice din corpul nostru.

Despre ce alimente este vorba și cum ne ajută? Citește mai departe pentru a afla mai multe.

Semințele de Chia

Susțin detoxifierea, conțin calciu, vitaminele necesare și, mai ales, fibre, care se umflă în apă și astfel alungă senzația de foame. Produsele noastre dietetice Chia Shake conțin aceste semințe miraculoase și ajută la reducerea încărcării ficatului datorită conținutului lor scăzut de carbohidrați. În plus, au fost gândite pentru pierderea în greutate ușoară și rapidă, fără foame și exerciții fizice

Ghimbirul 

Susține digestia și, de asemenea, contribuie la circulația sângelui, limfei și fluidelor, contribuind astfel la creșterea arderii toxinelor din organism. Dar, în cantități mai mari, poate irita stomacul, așa că trebuie consumat cu grijă. Puteți adăuga ghimbir în mâncare sub formă de pudră sau îl puteți rade puțin, va elibera mai mult suc și va da preparatului un gust grozav.

Ciulinul de lapte

Curăță și regenerează ficatul, în plus, susține producția de bilă și are un efect pozitiv asupra nivelului de zahăr și colesterol din sânge.

Lămâia și grapefruitul

Conțin vitamina C, care este un antioxidant excelent, protejează celulele de radicalii liberi și ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor. Prin urmare, este bine să incluzi aceste citrice în alimentație nu doar pentru curățarea organismului, ci și în dieta de primăvară.

Ceaiul verde

Conferă organismului o mulțime de antioxidanți, vitamine și minerale. Este adesea folosit ca un ajutor eficient în pierderea kilogramelor în exces. De asemenea, poate accelera eficient metabolismul, în plus, va oferi organismului energie. 

Rădăcina de păpădie

Păpădia este foarte benefică pentru buna funcționare a ficatului. Ajută la metabolizarea grăsimilor care se pot acumula în ficat din cauza alimentației necorespunzătoare. În plus, acționează ca un diuretic, contribuind astfel la curățarea rinichilor.

Diverse condimente

De exemplu, feniculul susține buna funcționare a sistemului digestiv. Scorțișoara este, de asemenea, un antioxidant puternic, îmbunătățește funcția creierului, întărește imunitatea și ajută la pierderea în greutate, sau menta, care ameliorează stresul și ajută împotriva durerilor de cap.

O combinație eficientă de ceai verde, rădăcină de păpădie, scorțișoară, fenicul și ghimbir vei găsi în ceaiul nostru pentru slăbit TEATOX de zi, care susține detoxifierea organismului și ajută corpul să ardă grăsimile.

Sucuri de fructe si legume

Există zeci de rețete de sucuri detox, sunt diferite combinații de fructe și legume, care vor susține procesul de detoxifiere. Un exemplu bun poate fi freshul din sfeclă roșie proaspătă, măr și morcov.

Sfecla rosie este un alt antioxidant important, sustine activitatea ficatului si a rinichilor. 

Legumele și fructele pot fi folosite și pentru a face smoothie-uri de detoxifiere sănătoase și delicioase. Din nou, există multe variante și rețete diferite. Care ar fi recomandările noastre și cum ne afectează organismul? Îți vom spune mai multe data viitoare.

−10 %
Vezi produsul

TEATOX – Ceai de zi pentru slăbit

53,90 lei

(2 recenzii de la clienți)
−20 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru o săptămână

309 lei

(3 recenzii de la clienți)
−29 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 2 săptămâni

535 lei

(4 recenzii de la clienți)
−37 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 4 săptămâni

920 lei

(3 recenzii de la clienți)
cogmagnifiermenucross-circle