› 
Blog   ›   Pierderea în greutate   ›   3 pași de bază, care te vor ajuta în drumul către silueta visată

Kategórie

3 pași de bază, care te vor ajuta în drumul către silueta visată

Filtr

Noul an este aici și odată cu el și rezoluțiile de Anul Nou. Și pentru că ne dorim ca slăbitul să fie cât mai ușor pentru tine, îți prezentăm 3 pași de bază, cu care poți să-ți iei rămas bun de la kilogramele în plus și să intri în noul an cu o încredere mai mare în tine.

1. Reduce aportul de carbohidrați

Pasul de bază și cel mai important pentru pierderea în greutate cu succes este să asiguri un deficit de energie, adică să arzi mai multe calorii decât primești. Una dintre cele mai bune moduri de a atinge acest obiectiv este reducerea caloriilor din dietă. Începe prin a limita carbohidrații, acest lucru se poate realiza cel mai bine cu dieta keto. Evită excesul de calorii din surse nesănătoase. Concentrează-te pe alimente nutritive de înaltă calitate, care oferă nutrienții de care organismul tău are nevoie, fără carbohidrați și grăsimi nesănătoase. Această procedură este o modalitate simplă și eficientă de a atinge deficitul energetic dorit și de a sprijini procesul de slăbire.

2. Găsește tipul de mișcare, care să-ți placă

Mișcarea este calea spre sănătate, precum și spre pierderea în greutate cu succes. Exercițiile nu trebuie să fie plictisitoare și obositoare. Găsește o activitate preferată care să-ți aducă bucurie și, în același timp, să-ți îndeplinească obiectivele de slăbire. Printre opțiunile excelente se numără exerciții de grup, sală de sport, lecții de dans, ciclism, înot sau plimbări în natură. Exercițiile fizice regulate nu numai că ard caloriile, dar măresc și energia și îmbunătățesc starea de spirit. Asigură-te că ai activitate fizică cel puțin 30 de minute pe zi și urmărește cum dispar kilogramele.

3. Ai răbdare și încredere în tine

Doar să te decizi să pornești în călătoria pentru a obține silueta visată este un început excelent, așa că nu mai sta pe gânduri. Stabilește-ți obiective realiste, urmărește progresul și bucură-te de fiecare succes. Nu te descuraja de mici ezitări și continuă să încerci. Și nu uita că împreună cu noi vei reuși.

Ce ți-am pregătit pentru data viitoare? În următorul articol te vom sfătui cum să alegi dieta potrivită în funcție de obiectivele tale. Înscrie-te pentru primirea buletinelor noastre informative și vei primi mai multe sfaturi și recomandări utile.

−20 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru o săptămână

309 lei

(3 recenzii de la clienți)
−29 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 2 săptămâni

535 lei

(4 recenzii de la clienți)
−37 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 4 săptămâni

920 lei

(3 recenzii de la clienți)
−39 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 8 săptămâni

1 725 lei

(O recenzie client)
cogmagnifiermenucross-circle