› 
Blog   ›   Pierderea în greutate   ›   10 Sfaturi pentru a slăbi vara

Kategórie

10 Sfaturi pentru a slăbi vara

Filtr

Se apropie vara și sezonul costumelor de baie. În magazine ne așteaptă costume de baie la modă, în diverse culori și croieli. Ți-ai ales deja modelul tău? Indiferent de ce alegi, o siluetă minunată este cheia pentru a te simți mereu încrezător în costumul de baie. Tocmai de aceea, venim cu articolul nostru, în care vei găsi sfaturi utile, care te vor ajuta în călătoria către silueta de vară visată. Așteptăm cu nerăbdare să ne spui cum te-a ajutat.

Să vedem împreună despre ce sfaturi este vorba.

Reduce cantitatea de carbohidrați

Dacă mâncăm carbohidrați în exces, organismul va începe treptat să le depoziteze sub formă de grăsime. Dacă vrei să slăbești, reduce cantitatea acestora în alimentație. Cum se poate face acest lucru? Este simplu, reduce cantitatea anumitor alimente, precum pâine, paste, pizza, orez și multe altele. Include alimente cu conținut scăzut de carbohidrați în dieta ta, cum ar fi toate alimentele noastre dietetice delicioase, care conțin, de asemenea, cantități mari de proteine ​​și fibre pentru sănătatea corpului tău. Vei fi uimit/ă cum încep să scadă kilogramele.

Înlocuiește dulciurile cu o alternativă sănătoasă

Odată cu vremea frumoasă și caldă, începe și sezonul teraselor, „ieșirilor la cafea”, înghețată, limonade îndulcite și alte atracții. Și aici pândește cea mai mare cantitate de zaharuri ascunse, care ne strică forma. Îți place să bei cafeaua dulce? Încearcă Cappuccino 3in1 cremos și cu conținut scăzut de carbohidrați, fără zahăr adăugat. Când ți se face poftă din când în când de ceva dulce, alege deserturi dietetice delicioase Chia Shake. 

Mănâncă mai multe proteine

Proteinele sunt importante pentru menținerea masei musculare și pentru susținerea metabolismului. Include alimente bogate în proteine ​​în dieta ta, cum ar fi piept de pui, pește și tofu. Cu toții suntem uneori presați de timp și nu putem avea mâncare proaspăt gătită, nu trebuie să-ți faci griji în privința asta. Avem pentru tine Meal Shake – un înlocuitor de masă, care conține proteine ​​din zer, are un gust delicios și este sățios timp de câteva ore.

Fă sport regulat

În timpul dietei keto, vei pierde în greutate chiar și fără exerciții fizice. Desigur, exercițiile sunt un supliment excelent pentru arderea grăsimilor, menținerea masei musculare și susținerea metabolismului. În ziua de astăzi putem alege dintr-o gamă largă de exerciții diferite, de la yoga lentă, pilates, la antrenamente de forță până la stiluri de exerciții dinamice. În plus, după fiecare exercițiu se eliberează endorfinele, astfel ca te vei simți mai bine.

Dieta keto

Nu ai nici timp nici chef să faci mișcare? Mizează pe dieta keto, este o dietă bazată pe aportul de mese sărace în carbohidrați și bogate în proteine ​​în același timp. În timpul dietei, corpul tău intră în cetoză – o stare în care organismul arde singur grăsimile. Recomandăm să începi dieta keto cu pachetele noastre dietetice, care sunt concepute de specialiști în nutriție și oferă organismului nutrienții necesari, inclusiv vitamine și minerale. În pachet vei găsi o combinație de alimente dietetice atât dulci, cât și sărate, care îți vor satisface papilele gustative.

Include fructe și legume în alimentație

Fructele sunt o alternativă excelentă la dulciuri, există și tipuri de fructe care conțin mai puțini carbohidrați, cum ar fi afinele și căpșunile. Legumele au un conținut scăzut de calorii și sunt sățioase mai mult decât alte alimente. De aceea, include cât mai multe legume în dieta ta, cum ar fi spanacul, broccoli, conopida, dovlecelul și multe altele. Se potrivesc mai ales ca înlocuitor sănătos la garnituri.

Bea mai multe lichide

Este important să bei apă pentru a rămâne hidratat/ă și pentru a-ți stimula metabolismul. Încearcă să bei cel puțin opt pahare de apă pe zi. Poți aroma apa cu o felie de lămâie, portocală sau chiar grapefruit. Evită sucurile, apele îndulcite și limonada. Poți, de asemenea, să-ți susții progresul în scăderea în greutate consumând ceaiuri. Ceaiul verde este un ajutor eficient într-o dietă de slăbire, deoarece conține substanțe care ajută la susținerea metabolismului și astfel ajută la arderea grăsimilor. Dimineața recomandăm TEATOX – ceai de zi pentru slăbit, care conține ceai verde si ajută la detoxifierea organismului datorită rădăcinii de păpădie.

Învață să faci cumpărături diferit

Ți s-a întâmplat și ție că te-ai dus la magazin pentru câteva lucruri și te-ai întors acasă cu o pungă plină cu alimente inutile și nesănătoase? Tocmai aceste cumpărături pot fi motivul pentru creșterea ulterioară în greutate. De aceea, ai grijă să mănânci înainte de a merge la cumpărături. Fă-ți o listă de cumpărături și începe să citești compoziția alimentelor. La prima vedere, unele alimente dau impresia că nu conțin carbohidrați și zaharuri simple. Pune pe primul loc alimentele care conțin doar o cantitate minimă de carbohidrați și, dimpotrivă, o cantitate mare de proteine, cum ar fi alimentele dietetice Chia Shake.

Dormi bine

Somnul regulat este foarte important pentru metabolismul nostru. Atunci când dormi regulat, metabolismul tău funcționează mai bine și te vei simți odihnit/ă și împrospătat/ă. Somnul de calitate este baza pentru buna funcționare a digestiei. Să te trezești dimineața odihnit/ă este un sentiment neprețuit.

Reduce cantitatea de alcool

Alcoolul este bogat în calorii și poate duce la creșterea în greutate. În plus, ne împovărează organismul și provoacă unele complicații de sănătate. Prin urmare, este bine pentru noi să limităm consumul la minimum.

Fiecare dintre aceste sfaturi este important pentru pierderea în greutate și îl poți include în viața ta cu pachetele noastre convenabile, care includ și un manual de dietă cu informații interesante, exemple de meniuri și rețete pentru dieta keto potrivită. Gândește-te mai ales că tot ce faci este pentru tine și sănătatea ta și fii mândră/u de tine pentru fiecare progres.

Cu Chia Shake mereu la îndemână, slăbitul va fi mult mai ușor.

−22 %
Vezi produsul

Pachet dietetic de vară

379 lei

(5 recenzii de la clienți)
−20 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru o săptămână

309 lei

(3 recenzii de la clienți)
−29 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 2 săptămâni

535 lei

(4 recenzii de la clienți)
−37 %
Vezi produsul

Pachet dietetic pentru 4 săptămâni

920 lei

(3 recenzii de la clienți)
cogmagnifiermenucross-circle