› 
Vegan

Vegan

Cea mai mare provocare pentru persoanele care urmează o dietă vegan este aceea de a furniza organismului nutrienții de care are nevoie.

Bogat în fier

Toate vitaminele inclusiv B12

Proteine din orez și migdale

Vegan Society

Shake Vegan

Trucuri pentru o dietă vegan

Pregătirea meselor vegan este o provocare.

Este important să urmați o dietă vegan, care să conțină proporțiile corecte de nutrienți și super-alimente. Nutrienții esențiali precum Omega 3, vitaminele și fierul sunt adesea trecute cu vederea. Deficiența pe termen lung a acestor substanțe poate duce la probleme grave de sănătate (în special la persoanele mai sensibile sau la femeile însărcinate).

Shake-uri vegan

Adăugăm nutrienți importanți.

Cocktailurile noastre vegan sunt fabricate din ingrediente aprobate de Vegan Society. Cocktailurile vegan acoperă 1/5 din consumul nutrițional zilnic și sunt, de asemenea, bogate în toate super-alimentele necesare: de la acizi esențiali la minerale. Acestea conțin multe vitamine, cum ar fi vitaminele C, D și B12, care sunt necesare pentru buna funcționare a organismului. De asemenea, au un procent ridicat de proteine de tip vegan. Veganismul necesită și aditivi precum fierul, care favorizează formarea celulelor sanguine și a celulelor musculare. Este foarte important ca o dietă vegan să fie corect alcătuită, urmarea unei diete incorecte poate duce la lipsa severă de energie.

−20 %
Vezi produsul

Shake vegan

55,20 lei

(10 recenzii de la clienți)

Meritați tot ceea ce este mai bun

Satisfacția dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Vrem ca totul să decurgă rapid și eficient, pentru ca dvs. să puteți începe o nouă aventură și un nou stil de viață sănătos cât de poate de repede.

Plasați o comandă de peste 400 lei iar livrarea va fi gratuită.

Dacă produsele achiziționate nu sunt pe placul dumneavoastră, le puteți returna într-un termen de 14 zile de la data achiziției.

magnifiermenu