Produse pentru slăbit

Acestea vă ajută să ajungeți la greutatea mult visată și să scăpați de kilogramele în plus.

Sumarizare a produselor pentru slăbit

„Ce păcat că nu este la fel de ușor să pierzi din greutate precum este să câștigi în greutate.“

Dacă nu ați gândit niciodată asta, înseamnă că nu ați încercat niciodată să slăbiți. Există milioane de modalități de a pierde în greutate, însă aproape toate dietele au doar un efect pe termen scurt. Limitarea drastică a aportului zilnic de alimente vă va face să vă gândiți mereu la o bucată dulce de tort sau alte tentații culinare. Chia Shake oferă o modalitate inovatoare de a elimina kilogramele în plus, fără a vă mai teme de efectul de yo-yo. Am calculat exact câte calorii, proteine, grăsimi și carbohidrați trebuie să consume corpul dumneavoastră pentru a scăpa de excesul de grăsime. Cum? Urmați planul dietetic și scăpați de kilogramele în plus.

Shake-uri pentru slăbit

Cocktailul pentru slăbit Chia Shake este creat astfel încât, datorită conținutului său ridicat de proteine ​​și a conținutului scăzut de carbohidrați, să ajute corpul în eliminarea grăsimilor, fără a fi nevoie de efort fizic sau înfometare.

Shake-ul vă va sătura timp de 3 până la 5 ore. Înlocuiți 1-2 mese pe zi cu cocktailurile noastre. Puteți alege din multe variante disponibile: banană, căpșuni + zmeură, vanilie, ciocolată, fistic și cappuccino. Începeți dieta ketogenică astăzi, folosind produsele noastre dietetice!

Pierdere în greutate

Shake dietetic

79 lei
–16%

Pierdere în greutate

Shake dietetic mare

199 lei
Nou

Pierdere în greutate

Smoothie

99 lei

Supe dietetice

Un prânz sau o cină dietetică perfectă. Supa este bogată în proteine ​​și săracă în carbohidrați, zahăr și grăsimi. Puteți alege din următoarele variante disponibile: supă de roșii, legume sau brânză.

Pierdere în greutate

Supă dietetică

79 lei

Budinci proteice

Budincă de Chia

79 lei

Pierdere în greutate

Terci dietetic

79 lei

Terci dietetic și budincă

Terciul este ideal pentru micul dejun și este mult mai sățios atunci când este amestecat cu lapte. Budinca este mult mai ușor de digerat dacă este amestecată cu apă. Budinca este recomandată ca și desert dietetic de vară. Puteți alege terci cu aromă de banane sau ciocolată. Puteți alege din următoarele arome originale de budincă: Mango, Pina Colada și Fructe de pădure.

Omletele dietetice

Un alt tip de mâncare delicioasă, ideală pentru prânzuri dietetice sau cine, o reprezintă omletele. Spre deosebire de omletele clasice, omleta noastră conține mai multe proteine ​​vegetale și mai puține grăsimi. Vă puteți bucura de omlete dietetice cu brânză sau cu ciuperci.

79 lei

Clătite cu proteine

Clătite proteice

79 lei
79 lei

Deserturi dietetice

Bucurați-vă de un desert dulce și nu vă faceți griji, aceste produse nu vă îngrașă.

Sunt bogate în proteine. Datorită acestor deserturi veți rămâne în continuare în starea de cetoză. Puteți alege dintre clătite cu proteine ​​sau brioșele cu semințe de Chia.

Pachete dietetice

Pachete utile pentru slăbit, urmând dieta ketogenică.

În pachete veți găsi o combinație a tuturor produselor noastre dietetice. Consumați alimente keto de 5 ori pe zi. Pierdere în greutate fără înfometare sau exerciții fizice.

Reduceri!
−8%
269 lei
Reduceri!
−10%
469 lei
Reduceri!
−13%
899 lei
Reduceri!
−17%
1 599 lei