Produse pentru slăbit

Vă vor ajuta să ajungeți la greutatea visată și să scăpați de kilogramele în plus.

Privire de ansamblu a produselor pentru slăbit

„Păcat că scăderea în greutate nu este la fel de ușoară și plăcută ca și îngrășarea.“

Dacă nu ați avut niciodată astfel de gânduri, nu ați încercat niciodată să slăbiți. Există milioane de modalități de a pierde în greutate, dar aproape toate dietele au un efect pe termen scurt. Limitarea drastică a aportului zilnic de alimente vă va face să vă gândiți mereu la o bucată de tort dulce sau alte tentații culinare. Chia Shake oferă o modalitate inovatoare de a elimina kilogramele în plus fără a ne mai teme de efectul yo-yo. Am calculat câte calorii, proteine, grăsimi și carbohidrați trebuie să consume corpul dumneavoastră pentru a scăpa de excesul de grăsime. Cum? Urmați planul nostru de dietă și pierdeți kilogramele în plus.

 

Privire de ansamblu a produselor pentru slăbit

„Păcat că scăderea în greutate nu este la fel de ușoară și plăcută ca și îngrășarea.“

Dacă nu ai avut niciodată astfel de gânduri, nu ai încercat niciodată să slăbești. Există milioane de modalități de a pierde în greutate, dar aproape toate dietele au un efect pe termen scurt. Limitarea drastică a aportului zilnic de alimente te va face să te gândești mereu la o bucată de tort dulce sau alte tentații culinare. Chia Shake oferă o modalitate inovatoare de a elimina kilogramele în plus fără a avea nevoie de un efect de yo-yo. Am calculat pentru dumneavoastră cât de mult are necesarul zilnic astfel încât corpul să consume calorii, proteine, grăsimi și carbohidrați și să scape de grăsimea în exces. Cum ? Urmați planul nostru de dietă și pierdeți kilogramele în plus.

Shake-uri pentru slăbit

Cocktailul pentru slăbit Chia Shake este conceput astfel încât, datorită conținutului său ridicat de proteine ​​și a conținutului scăzut de carbohidrați, să ajute corpul în eliminarea grăsimilor fără efort fizic sau  înfometare.

Shake-ul vă va hrăni timp de 3 până la 5 ore. Înlocuiți 1-2 mese pe zi cu cocktail-ul nostru. Puteți alege dintre multe arome: banană, căpșuni + zmeură, vanilie, ciocolată, fistic și cappuccino. Începeți-vă dieta ketogenică astăzi cu produsele noastre dietetice!

 

Pierdere în greutate

Shake dietetic

79 lei

Pierdere în greutate

Mare shake dietetic

189 lei
–10%
Nou

Pierdere în greutate

Smoothie

89 lei

Supe dietetice

Perfectă ca prânz sau cină dietetică. Supa este bogată în proteine ​​și săracă în carbohidrați, zahăr și grăsimi. Puteți alege dintre următoarele opțiuni: supă de roșii, legume sau brânză.

 

Pierdere în greutate

Supă dietetică

79 lei

Budinci proteice

Budincă de Chia

79 lei

Pierdere în greutate

Terci dietetic

79 lei

Terciuri dietetice și budinci

Terciul este ideal pentru micul dejun și este mai sățios când îl amestecați cu lapte. Budinca este mai ușor de digerat când este amestecată cu apă. Budinca este recomandată vara ca desert dietetic. Puteți alege terciuri de banane sau ciocolată. Budinca este disponibilă în următoarele arome originale: Mango, Pina Colada și Fructe de pădure.

 

Omletele dietetice

Un alt tip de mâncare delicioasă – omletele dietetice sunt ideale pentru prânzuri dietetice sau cină. Spre deosebire de omletele clasice, omleta noastră conține mai multe proteine ​​vegetale și mai puține grăsimi. Vă puteți bucura de o omletă cu brânză sau ciuperci.

 
79 lei

Clătite cu proteine

Clătite proteice

79 lei
79 lei

Deserturi dietetice

Bucurați-vă de un desert dulce și nu vă faceți griji, deoarece nu vă veți îngrășa cu aceste produse.

Sunt bogate în proteine. Datorită acestor deserturi veți rămâne în starea de cetoză. Puteți alege dintre clătite cu proteine ​​sau brioșa cu semințe de Chia.

Pachetele dietetice

Pachete utile pentru slăbit cu o dietă ketogenică.

În pachete veți găsi o combinație a tuturor produselor dietetice. Consumați alimente ketogenice de 5 ori pe zi. Pierdere în greutate fără înfometare sau exerciții fizice.