Nutriție sănătoasă

Baza unei vieți sănătoase este o dietă bine gândită și echilibrată, pe parcursul căreia organismul primește toate substanțele nutritive de care are nevoie

Vă redăm starea de sănătate

Alimentația corectă și sănătoasă este un proces complex în care trebuie să țineți cont atât de cantitatea zilnică de calorii consumată cât și de aportul de nutrienți. Este importantă consumarea unui raport corect de proteine, grăsimi și carbohidrați. Alimentația potrivită vă va permite:

  • scăderea eficientă în greutate, fără înfometare
  • menținerea greutății
  • creșterea masei musculare

Datorită produselor Chia Shake, nu mai trebuie să planificați și să numărați totul, am făcut noi asta deja pentru dvs.! Produsele noastre furnizează energie precum și toți nutrienții, vitaminele și mineralele necesare organismului. Chia Shake poate înlocui complet mâncarea obișnuită la locul de muncă, la școală, în călătorii sau după antrenament. Sunt alimente cu valoare nutrițională completă, din categoria super-alimentelor. În Chia Shake veți găsi proteine din zer – o sursă de proteine de înaltă calitate, făină de orez – o sursă de carbohidrați lenți, semințe de chia – o sursă de acizi grași omega 3 și antioxidanți. Am inclus toate vitaminele și mineralele necesare unei diete sănătoase.

Pregătirea este simplă: puteți pregăti un shake în mai puțin de 1 minut – Amestecați doar o lingură cu lapte sau lapte vegetal (mai gustos și mai consistent) sau cu apă. Un shake vă va sătura timp de 3 până la 5 ore.

Chia Shake va avea grijă de dieta dumneavoastră

Include 1/5 din cerințele nutriționale zilnice. Este adecvat ca o masă zilnică, atunci când nu aveți timp să gătiți. Mesele noastre sunt bogate în vitamine, minerale și proteine ​esențiale. Puteți alege dintr-o gamă largă de arome și veți avea întotdeauna un meniu variat.

Chia Shake Optimal conține proteine ​​din zer, una dintre sursele de proteină de cea mai înaltă calitate. În versiunea vegan veți găsi o combinație de proteine ​de orez și migdale.

69 lei