Nutriție sănătoasă

Baza unei vieți sănătoase este o dietă bine gândită și echilibrată, în timpul căreia organismul primește toți nutrienții necesari.

Vă vom reda starea de sănătate

Alimentația corectă și sănătoasă este un proces complex în care trebuie să țineți cont de cantitatea zilnică de calorii și de toți nutrienții. Este important să consumați un raport corect de proteine, grăsimi și carbohidrați. Alimentația potrivită vă va permite:

  • scăderea eficientă în greutate, fără înfometare
  • menținerea greutății
  • creșterea masei musculare

Mulțumită Chia Shake, nu mai trebuie să planificați și să numărați totul, am făcut-o noi pentru dumneavoastră! Produsele noastre furnizează energie și toți nutrienții, vitaminele și mineralele necesare. Chia Shake poate înlocui complet mâncarea obișnuită la locul de muncă, la școală, pe drum sau după antrenament. Este un aliment nutritiv cu valoare completă din categoria superalimentelor. În Chia Shake veți găsi proteine din zer – o sursă de proteine de înaltă calitate, făină de orez – o sursă de carbohidrați lenți, semințe de chia – o sursă de acizi grași omega 3 și antioxidanți. Am inclus toate vitaminele și mineralele necesare unei diete sănătoase.

Pregătirea este simplă: puteți avea o băutură în mai puțin de 1 minut – Amestecați doar o lingură cu lapte / lapte vegetal (mai gustos și mai bogat) sau cu apă. O băutură vă va ține de foame timp de 3 până la 5 ore.

Chia Shake va avea grijă de dieta dumneavoastră

Include 1/5 din cerințele nutriționale zilnice. Potrivit ca o  masă zilnică atunci când nu aveți timp să gătiți. Mesele noastre sunt bogate în vitamine, minerale și proteine ​​esențiale. Puteți alege mai multe arome și veți avea întotdeauna un meniu variat.

Chia Shake Optimal conține proteine ​​din zer, una dintre sursele de proteină de cea mai înaltă calitate. În versiunea vegană veți găsi o combinație de proteine ​​de orez și migdale.

59 lei