Produse proteice

În oferta noastră veți găsi produse cu un conținut ridicat de proteine.

Prezentarea generală a alimentelor proteice

Alimentele proteice sunt sănătoase și pline de vitamine și minerale.

Proteinele noastre vă alimentează mesele cu substanțe nutritive importante și accelerează regenerarea musculară. Produsele conțin proteine WPC din zer de înaltă calitate – una dintre sursele cele mai calitative de proteine. În timpul antrenamentului, este important ca substanțele nutritive să aibă proporțiile corecte. Mesele noastre conțin proteine din zer cu absorbție rapidă, carbohidrați din orez cu absorbție redusă, acizi grași omega 3 sănătoși din semințe de Chia precum și toate vitaminele și mineralele. Sunt disponibile următoarele variante: clătite proteice, terci proteic, budincă de Chia, brioșe de Chia, cocktailuri Chia Meal Shake – cu diferite arome.

Shake-uri proteice

Cocktailul proteic Chia Shake este un înlocuitor complet al unei mese, cu un conținut ridicat de proteine, terci de orez și semințe de chia, vitamine și minerale.

Înlocuiește fiecare masă, tot ce trebuie să faceți este să le amestecați cu apă sau lapte. Asigurați corpului în fiecare zi aportul necesar de nutrienți.

Fitness

Meal Shake

69 lei
159 lei

Clătite cu proteine

Clătite proteice

79 lei

Budinci proteice

Budincă de Chia

79 lei

Clătite cu proteine ​​și budincă cu Chia

Un mic dejun sănătos, bogat în proteine, alături de clătitele noastre proteice.

Pot fi pregătite în doar 5 minute, nu conțin gluten. Budinca Chia este fantastică pe post de gustare, conține 50% proteine.

Unt de arahide

Nuci delicioase cu izolat proteic ​​din zer.

Are un conținut scăzut de zahăr și o cantitate mare de proteine. Arome: ciocolată + alună = Choconella, unt de cocos = Coconella, caramel sărat + Chia + arahide = Chianella.

59 lei
59 lei
Stoc epuizat
59 lei
7,99 lei
7,99 lei
7,99 lei

Batoane proteice

Batoanele cu proteine ​​sunt o soluție excelentă pentru o masă rapidă în timpul zilei.