Produse proteice

În oferta noastră, veți găsi, produse cu un conținut ridicat de proteine, care vă vor oferi proteine pe tot parcursul zilei.

Prezentarea generală a alimentelor proteice

Alimentele proteice, sănătoase sunt pline de vitamine și minerale.

Proteinele noastre vă alimentează mesele cu substanțe nutritive importante și accelerează regenerarea musculară. Produsele conțin proteine WPC din zer de înaltă calitate  – una dintre cele mai înalte surse de proteine. În timpul exercițiului, este important ca substanțele nutritive să fie în proporțiile corecte. Mesele noastre adecvate conțin proteine din zer cu absorbție rapidă, carbohidrați cu absorbție redusă din orez, acizi grași omega 3 sănătoși din semințe de Chia și toate vitaminele și mineralele. Următoarele opțiuni sunt disponibile: clătite proteice, terci proteic, budincă de Chia, brioșă de Chia, cocktailuri Chia Meal Shake – în diferite arome.

 

Prezentare generală a alimentelor proteice

Alimentele proteice sănătoase sunt pline de vitamine și minerale.

Proteinele noastre complementare de fitness vă alimentează mesele cu substanțe nutritive importante și accelerează regenerarea musculară. Produsele conțin proteine WPC din zer de înaltă calitate  – una dintre cele mai înalte surse de proteine. În timpul exercițiului, este important ca substanțele nutritive să fie în proporțiile corecte. Mesele noastre adecvate conțin proteine din zer cu absorbție rapidă, carbohidrați cu absorbție redusă din orez, acizi grași omega 3 sănătoși din semințe de Chia și toate vitaminele și mineralele. Următoarele opțiuni sunt disponibile: clătite proteice, terci proteic, Budinca Chia, Chia Muffin, cocktailuri Chia Meal Shake – în diferite arome.

Shake-uri proteice

Cocktail-ul proteic Chia Shake este un înlocuitor complet de masă cu un conținut ridicat de proteine, terci de orez și semințe de chia, vitamine și minerale.
 
Înlocuiește fiecare masă, amestecați-le doar cu apă sau lapte. Asigurați corpului nutrienții necesari în fiecare zi.

Fitness

Meal Shake

59 lei
139 lei

Clătite cu proteine

Clătite proteice

79 lei

Budinci proteice

Budincă de Chia

79 lei

Clătite cu proteine ​​și budinca Chia

Mic dejun sănătos, bogat în proteine, cu clătitele noastre proteice.

Pregătiți-le în 5 minute, nu conțin gluten. Budinca Chia este fantastică pe post de gustare, conține 50% proteine.

Unt de arahide

Nuci delicioase cu izolat de proteine ​​din zer.

Are un conținut scăzut de zahăr, dar o cantitate mare de proteine. Arome: ciocolată + alună = Choconella, unt de cocos = Coconella, caramel sărat + Chia + arahide = Chianella.

59 lei
59 lei
59 lei
7,99 lei
7,99 lei
7,99 lei

Batoane proteice

Batoanele cu proteine ​​sunt o soluție excelentă pentru o masă rapidă în timpul zilei.